/ април 7, 2020/ Новини, Статии/ 0 comments

Бил Гейтс: Микрочип импланти срещу коронавирус

Публикувано: 31.03.2020 – 8:30 ч. от редактор

Бил Гейтс. Снимка: сенатор Крис Куунс

По време на Q&A сесията милиардерът и филантроп Бил Гейтс разкри своя план да „сертифицира цифрово“ онези, които са с положителни резултати за COVID-19 – чрез имплантирани микрочипове.

64-годишният технологичен магнат и вторият най-богат човек в света беше интервюиран в сесия на Reddit „Попитай ме какво искаш“ за вирусната епидемия. Въпросът беше: „Как компаниите ще могат да продължат работата си и все още да могат да прилагат социално дистанциране?“ Гейтс отговори: „Скоро ще имаме цифрови сертификати, които ще ни покажат кой се е възстановил от вируса, кой е тестван и кой е ваксиниран срещу него“, съобщават BioHackInfo и AmbienteBio.

„Цифровите сертификати“ се наричат ​​“Quantum Dot Tattoos“ и са разработени от университетите MIT и Rice в САЩ. Те трябва да позволят да се съхрани статуса на ваксинацията. Квантовите татуировки се прилагат върху разтворими захарни базирани микроигли, съдържащи ваксина и флуоресцентни квантови точки, вградени в микрокомпонентни капсули с размер на микрометър. След като микроиглите се разтворят под кожата, те оставят капсулираните квантови точки, чиито модели могат да бъдат прочетени, за да се идентифицира прилаганата ваксина.


В допълнение към технологията за имплантиране на микрочипове, Гейтс работи и по проект наречен ID2020. Microsoft иска да „реши“ проблема, че малко над милиард души живеят без регистрирана лична карта. ID2020 е създаден, за да им даде цифрова идентичност. Гейтс вижда пандемията на коронавирус като идеалния повод за по-нататъшно развитие и прилагане на микрочипна технология.

Християнските групи и изненадващо някои групи от шиитския ислям вече критикуват тази форма на инвазивна идентификация на тялото. През ноември миналата година базираната в Дания технологична компания трябваше да подпише договори за производство на микрочипни импланти за датското правителство и ВМС на САЩ, след като християнските групировки се съпротивляваха на това.

„Технологията Гейтс” ще бъде крачка по-близо до цялостното държавно наблюдение на индивида. Дори ако идентифицирането на ваксинациите може да бъде разработено днес с положително намерение, човек трябва само да събере две и две, за да си представи възможностите на подобна техника за наблюдение.

Превод за „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Още новини на: https://daspasimdecatanabulgaria.org/%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3/

Youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow…

Проект на „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Share this Post

Leave a Comment