/ ноември 28, 2019/ За родители, Законодателство, Новини, Статии/ 0 comments

491 828 души са подписали. Помогнете ни да достигнем 1000 000 подписа!

07/03/2019

Статия от CitizenGo USA

Извънредни новини: Дисниленд в Париж точно отпразнува първия спонсориран от Дисни „Гей прайд парад”.

прайд – гордост

     CitizenGo поддръжници започнаха опозиционна кампания, която пламна като огън и сега вътрешни източници от Дисни потвърдиха че Ръководството на Дисни е много притеснено относно глобалната мобилизация, която CitizenGo води срещу техните бъдещи Прайд събития.

     Така че, нека да удвоим напрежението. Само за няколко седмици CitizenGo изпрати около 400,000 подписа до Дисни. Сега, аз ви моля да ни помогнете да достигнем един милион подписа (или повече!) за петиция, адресирана до Walt Disney Company President & CEO ( Robert A. Iger) и до отдела на директорите на Дисни.

     Моля подпишете петицията, за да спрем следващият гей прайд парад и подобни събития да не се случват в никой Дисни парк.

     Дисни може да мисли, че е безопасно да дава думата на силните гласове на ЛГБТ активистите, но финансите на компанията и стойността на акциите са основани на подкрепата на семейства. Подписвайки тази петиция и окуражавайки други да подпишат, вие изпращате ясно съобщение до компанията на Дисни – спрете да рекламирате хомосексуалността или ще изгубите своята репутация …и своите пари.

     Предупреждение: Парковете на Дисни вече не са подходящи за семейства!

     Дисни натрапва новото си сътрудничество с ЛГБТ общността. Наскоро те бяха домакини на техния най- първи гей прайд парад  в Дисниленд Париж.Това събитие беше разширено малко парти, което промотираха в парка миналата година и беше първият открит парад, празнуващ  гей начина на живот.

     Растежът на гей прайд събития в Дисни не е ограничен само в Париж като локация. В универсалното студио Холивуд в Южна Калифорния , Дисни помага в организирането на събитието „Прайдът е универсален“. Дисни също подкрепя разширяването на „Гей дни“, което се провежда всеки август в Уолт Дисни свят Калифорния.

     Това е измамен ход на Дисни да побутне ЛГБТ на дневен ред в политиката и да изложи децата и семействата на похотливо(нецензурно) поведение.

     Подобни паради около света са всеизвестни с експонирането на зрителите със:

  • Участниците са облечени само с долни дрехи или кожена препаска
  • Танцьори без горнища
  • Похотливо, неприлично  танцуване
  • Хора, учстващи в публични сексуални актове
  • Полу- голи или напълно голи хора

     Около 157 милиона хора са посетили парковете на Дисни през 2018. Дисни е една империя построена  да привлича семейства с деца. Гей прайд свързаните събития са много публични (обществени) и имат  потенциал да станат Х-категория пийп шоу. Колко от милионите присъстващи посетители в парка  мислите ще са потърпевши,  ако Дисни продължи да организира Гей прайд събития?

     Сигурен съм, че ЛГБТ лобито вече отчита това като победа за тяхната опасна програма.

     Ние не можем да стоим бездейни и да останем безгласни, докато гей прайд събитията са насочени към семейно благоприятни места. Присъеденете се към този вик за действие да застанем срещу опитите на Дисни да влияе на нашите деца в сферата на забавленията, което е предназначено и за всички.

     Спрете ЛГБТ втълпяването на деца!

     „Аз тъкмо разбрах че Дисни скоро е бил домакин на първият гей прайд парад в Дисниленд Париж. Искам да изразя своето несъсласие и притеснение.

Увеселителните паркове на Дисни се смятат за безопасни за семейства ,които  се забавляват заедно . Дисни специално превъзхожда в забавлението и пленява деца с това.

Но родителите не искат Дисни да внедрява на техните деца политическа програма. Ние няма да се колебаем да бойкотираме филми на Дисни и техни продукти и паркове ,ако това натрапване продължава.

Искам да ви помоля да спрете всякакви бъдещи „Магически Прайд“ или други планирани гей прайд събития за да защитим децат!.Моля, запазете Дисни като място приветстващо хора от всеки произход и вярвания!

Искрено ваш

(Вашето име)”

Подпишете тази петиция!

https://www.citizengo.org/en-us/fm/171884-disney-stop-lgbt-indoctrination-around-world?fbclid=IwAR18gePI7VWp30l5nTS7sgUOE3IhdirpqPl2TGPPPv_iRtgL6GUP7D6wpNU

Превод за „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Още новини на: https://daspasimdecatanabulgaria.org/%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3/

Youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow…

Проект на „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Share this Post

Leave a Comment