/ май 6, 2020/ Новини, Статии/ 0 comments

Петиция до G-20 – Да се прекрати финансирането на СЗО

Подпишете нашата петиция, за да изискаме от лидерите на държавите в състава на G-20  да спрат да изпращат обществени пари на Световната здравна организация!

Движението за прекратяване финансирането на СЗО започна, когато президентът Доналд Тръмп обяви, че администрацията му ще го преустанови, след като генералният директор Тедрос Адханом Гебрейес изяви желание да приеме и разпространи невярната коронавирусна пропаганда на комунистически Китай.

Ако президентът Доналд Тръмп не отстъпи (а той е под силен натиск да го направи), това са 419 млн. долара годишно, които вече няма да бъдат изпращани на организация, агресивно налагаща абортите по целия свят, всеобхватното сексуално образование и ЛГБТ пропагандата в класните стаи.

Участието на САЩ обаче е само 15% от бюджета на СЗО. Ето защо се нуждаем от вашата помощ, за да защитим неродените, нямащи право на глас, нашите деца и младежи. Да защитим нашите ценности с този призив за действие, за да обезвредим СЗО!

Страните от Г-20 са основните източници на средства за СЗО. Нека видим за какво СЗО харчи парите си:

•Подкрепя легализацията на проституцията.

•Насърчава децата да се подлагат на хормонозаместителна терапия и операции за „смяна на пола“.

•Сътрудничи с глобалното лоби за аборти, включително с неговия лидер, Международната федерация за семейно планиране (какво фалшиво име, нали?).

•Подкрепя признаването на аборта като „човешко право”.

•Насърчава „стандартите“ за цялостно сексуално образование, предлагащо запознаване на деца на четири години с „мастурбация“, а на 6-годишни – да изследват „връзката между членове от един и същи пол”.

Да не говорим за странните препоръки относно пандемията от коронавирус и за агресивната ваксинация, в която трябва да бъде обхваната и за която производителят не е длъжен да носи отговорност.

Съединените щати имат сериозни проблеми с раждаемостта и Тръмп взе правилното решение: да откаже да финансира организация, която отрича всички усилия за решаването на демографския проблем.

Какво направи Русия?

Русия отговори на призивите на „спасителите на СЗО“ и през 2020 г. вече изпрати на СЗО близо 6 милиона долара (повече от 400 милиона рубли) под формата на годишна вноска. А неотдавна обяви, че допълнително доброволно ще изпрати още един милион долара (повече от 75 милиона рубли) „за борба с коронавирус“.

Защо се случи това? От незнание на фактите? Или защото лобистите на СЗО са по-силни от гласа на разума, традициите и националните проекти?

По време на пика на «разпространението на коронавируса», СЗО продължава да използва вноските, събрани от средствата на данъкоплатците за:

1.         Създаване и поддръжка за всеобхватни сексуални стандарти, учещи децата от 0 до 4 г. Да мастурбират

2.         Насърчаване на абортите като човешко право

3.         Лобиране в различни държави за легализиране на абортите

4.         Партньорство със Planned Parenthood ( Асоциация за семейно планиране) и други активисти, които подкрепят абортите

5.         Подкрепа за легализиране на проституцията

6.         Принуждаване на лекари да извършват операции за смяна на пола при деца

Тръмп отказа да финансира, не защото е „обиден“ или защото има „странности“. Ред е на Русия да се „обиди“ на СЗО. Или да говорим за „традиционните ценности“ и „повишаването на раждаемостта“ не означава нищо?

За да компенсират загубата на част от финансирането си (от САЩ), СЗО и нейни идеологически съюзници призовават за ръст на доброволните дарения от други страни. Държавите в състава на G-20 са на първо място в списъка.

Гледайки новините по телевизията, може да си помислите, че СЗО наистина е ангажирана да защитава здравето ни. Но фактите са красноречиви: СЗО използва парите на Русия и други страни по света, за да подкрепи проституцията, „трансджендърите“ и „ЛГБТ“ идеологията, за да наложи на всички страни аборти и опасни програми за сексуално образование, развращаващи децата.

Няма нужда от глобална «здравна» организация, която ежегодно влива милиарди в обществото ни, за да вреди на децата ни! А планът на президента Тръмп да спре да финансира СЗО е реална възможност да съзрем края на новия ред, който е в противовес на нашите ценности.

Имаме нужда от вашата помощ, за да пишем до лидерите на G-20. Подпишете петицията сега, а ние, от ваше име, ще изпратим имейл до G-20!

https://www.citizengo.org/ru/ot/179074-prekratite-finansirovat-voz

https://www.citizengo.org/en/178954-defund-world-health-organization?fbclid=IwAR2Q1rPwmAnwwKGloJS7DS4tn5qfYjd6YIeQ6A-C0HxVuFFLWOzDct_b9dg

PS Ето някои връзки, които да отворят очите ви за действията на СЗО:

Европейски програми за сексуално образование на деца и педофили (IA Red Spring):
https://rossaprimavera.ru/article/evropeyskie-program ..

Стандартите за сексуално образование в Европа скоро ще влязат в сила в страните от  Източна Европа и Централна Азия (СЗО):
http://www.euro.who.int/en/health-topics/Life-stages/ ..

Транссексуалността е изключена от Световния списък на психичните разстройства (BBC):
https://www.bbc .com / руски / новини-48458236

Спрете стандартите за сексуално образование в Европа! (CitizenGO):
https://www.citizengo.org/en/11845-otzovite-dokument- ..

Стандарти за сексуално образование в Европа (Регионален офис на СЗО за Европа):
https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/ user_upload / dokum ..

Превод за „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Още новини на: https://daspasimdecatanabulgaria.org/%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3/

Youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow…

Проект на „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Share this Post

Leave a Comment