/ ноември 29, 2019/ За родители, Законодателство, Институции, Статии/ 0 comments

Ако допуснете такива закони да влязат в сила – трябва да забравите всичко, което знаете за една правова държава!

Положението в Германия е страшно, тъй като тези закони, които са приети сега в България и ще влязат в сила от 01.07.2020г., там действат от много години. В ръцете на Югендамта (Социалните служби за закрила на детето в Германия) са съсредоточени огромни правомощия. Отнети са хиляди деца, с позволени и непозволени средства. Родителите са превърнати в безгласни букви и живеят в постоянен страх. Тези, които се борят за децата си, се сблъскват с жестока машина.

Ето какво казват двама от активистите срещу социалната системата в Германия:

Margarita Michel:

   -Ролф, какво бихте казали относно протестите в България и законите, които навлизат от юли 2020?

   Ролф, активист, Източна Германия:

  -Бих казал, че ако допуснете такива закони да влязат в сила – трябва да забравите всичко, което знаете за една правова държава. От този момент нататък вече няма весело!

     Когато се приемат такива закони – обикновено към тях има обобщаващ рамков текст, който описва защо този закон трябва да влезе в сила. Намерете и четете този текст!

     При нас го наричат въвеждащ или рамков текст (бел.ред.Стратегията 2019 -2030). В него стои всичко основно за законите, които трябва да бъдат приети! Впоследствие, обаче, тези текстове не стоят в променените вече закони! За сметка на това, те придобиват определени указания за ползването им, т.нар. вътрешни наредби, които са трудни за откриване, защото се използват единствено и само от оторизираните институции.

Тези „вътрешни“ наредби са указанията за това как точно да се прилага промененият закон!

    Ами, с тези наредби е същото, както и с Библията и Корана – вътре могат да бъдат прочетени или разбрани неща, които не съществуват никъде !

   Margarita:  -Толкова добре го формулира!

    Margarita Michel:

    -Франк, какво ще кажете за протестите в България? За какво се борите вие в Германия?

Франк, активист, Западна Германия

     -Повярвайте ми, ако можем да спрем тези престъпници и конституционни нарушения с моя екип, тогава можете да забравите всичко …, но това е дълъг процес. Те са  болни и фанатични …. Това е тероризъм, защото те искат да наложат интересите си с всички сили! Фанатично злобни и егоистични; (много тъжно и страшно)

      Помислете, да, политиката е решаваща … Тук умишлено дадоха власт и го  потвърдиха със закон StGB §162 „Югендамт“-социалните младежки служби  могат да лъжат и мамят и т.н.!

     Според  Наказателния  Кодекс  това дори е умишлено провокирано насилие! …. Следователно, политиците, отговорни за това, са за затвора! А политическият елит защитава косвено и гарантира ненаказаност на педофилите. Те пък са съвсем за  затвора.

      Няма да се откажа, докато не защитя хората от такива чудовища!!!  Беззащитните пенсионери и най-вече невинните беззащитни деца … това е зверство и те трябва да получат своите справедливи наказания … Не може да се компенсира с пари!

За „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”: Margarita Michel

Още новини на: https://daspasimdecatanabulgaria.org/%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3/

Youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow…

Проект на „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Share this Post

Leave a Comment