/ май 8, 2020/ Новини, Статии/ 0 comments

6 ноември 2014 г., LifeSiteNews

«Тази кампания на СЗО не е за елиминиране на неонаталния тетанус, а за добре координирано, насилствено упражняване на контрол върху популацията чрез използване на ваксина, която доказано регулира фертилитета».

Обновено на 12 ноември: Правителството на Кения започна разследване на твърденията на католическата църква.

Католическите епископи в Кения обвиняват две организации от ООН за стерилизацията на милиони момичета и жени, прикрита зад програма за борба с тетануса, която е спонсорирана от кенийското правителство.

Съгласно изявление на Кенийската асоциация на католическите лекари, организацията е открила антиген във ваксина, приложена върху 2,3 милиона момичета и жени от СЗО и УНИЦЕФ, предизвикващ спонтанни аборти.

Епископите в Кения съветват паствата си да се откажат от ваксината.

«Изпратихме в Южна Африка шест проби, взети в различни краища на Кения. Установено е положително наличие на HCG антиген (хорион гонадотропин, хормон, характерен за бременността)», заяви д-р Мухаме Нгаре от медицинския център «Mercy» в Найроби пред LifeSiteNews. «Всичките проби са замърсени с HCG».

Д-р Нгаре, говорител на Кенийската асоциация на католическите лекари, заяви в информационен бюлетин, публикуван на 4 ноември: «Най-лошите ни страхове се оправдаха. Тази кампания на СЗО не е за елиминиране на неонаталния тетанус, а за добре координирано, насилствено упражняване на контрол върху популацията чрез използване на ваксина, която доказано регулира женската плодовитост. Доказателствата бяха предоставени на Министерството на здравеопазването преди третия кръг на имунизацията, но бяха игнорирани».

Правителството казва, че ваксината е безопасна. Министърът на здравеопазването Джеймс Мачария дори каза пред ВВС, че би я препоръчал на собствената си дъщеря и на съпругата си, защото е на 100% сигурен в нея и е уверен, че няма неблагоприятни последици за здравето.

И д-р Колинс Табу, ръководител на имунизационния отдел на здравното министерство, каза пред кенийската народ, че «във ваксината няма друга добавка, освен антиген на тетануса». Табу каза, че тази ваксина се използва от 30 години в Кения. Нещо повече, «има жени, които са ваксинирани през октомври 2013 г. и март 2014, които сега са бременни. Затова отричаме, че във ваксините има противозачатъчни вещества»

Историите във вестниците също съобщават, че жените забременяват след ваксинирането.

 Д-р Нгаре отвръща: „Или ние лъжем, или правителството лъже. Но се запитайте: «Каква причина могат да имат католическите лекари, за да лъжат?” Д-р Нгаре добави: „Католическата църква, тук в Кения, предоставя здравни грижи и ваксинации 100 години по-дълго, отколкото Кения съществува като държава”. Д-р Нгаре каза пред LifeSiteNews, че няколко неща са обезпокоили лекарите в медицинска система на Църквата, обхващаща 54 болници, 83 здравни центъра и 17 медицински и сестрински училища, за възможността кампанията срещу тетанус да се явява тайна кампания за борба с фертилитета.

Питат се защо включва пет инжектирания на ваксината (дози), което е безпрецедентно, за повече от две години и защо се прилага само върху жени в детеродна възраст и защо не се провежда с обичайното публично огласяване от страна на правителството?

«Обикновено даваме  серия от три инжектирания за период от 2 до 3 години, даваме  на всеки, които дойде в клиниката с отворена рана, мъже, жени или деца», казва д-р Нгаре. «Ако предназначението е да ваксинира децата в утробата, защо тогава да се дава на 15-годишни момичета? Не можеш да се ожениш преди да си навършил 18». «Обичайният начин за ваксиниране на децата е да се изчака, докато навършат 6 седмици».

Най-тревожен обаче е режимът на петте ваксинирания. «Единственият път, когато тетанус е била давана в пет дози е, когато се е използвала като носител на ваксини, регулиращи фертилитета, свързан с хормона на бременността, разработени от СЗО през 1992 г.».

Именно HCG е открит във всичките шест проби, изпратени до медицинската лаборатория на университета в Найроби и в другата в Южна Африка. Епископите и лекарите предупреждават, че инжектирането на жени с HCG, който имитира естествения хормон, произвеждан от бременни жени, ги карат да развият антитела срещу него. Когато забременеят и започнат да произвеждат свой собствен хормон, това задейства производството на антитела, които причиняват спонтанен аборт.

«Знаехме, че за последен път тази ваксинация в пет дози е била използвана в Мексико през 1993 г. и в Никарагуа и Филипините през 1994 г.», казва д-р Нгаре. «Това не причини спонтанни аборти, докато не минаха три години», което означава, че противоположните твърдения, че жените, които са били ваксинирани наскоро и след това са забременели, губят смисъл».

Нгаре казва, че СЗО се опитва да прокара същата програма за борба с женската плодовитост в Кения през 90-те години. «Предупредихме правителството и то спря ваксинирането. Но този път не го направиха».

Нгаре също така сравнява секретността на тази кампания с обичайното огласяване, придружаващо усилията на правителството при ваксинация. «Обикновено събират всички заинтересовани страни три месеца преди кампанията, както направиха с полиомиелита неотдавна. И използват служителите във всички центрове да раздават ваксината». Но с тази кампания срещу тетануса «е разрешено само на няколко оперативни лица от правителството да я дават. Идват, придружени от полицай. Взимат я като приключат. Защо не я оставят при медицинския персонал да я раздава?».

Брайън Клоуз от Human Life International във Вирджиния заяви пред LifeSite News, че СЗО не е била замесена в кампаниите за Никарагуа, Мексико и Филипини. «Те се стараят да поддържат безупречни данни. Оставят организации като Фондация на ООН за населението и USAID да вършат мръсната работа».

В предходните случаи, казва Клоуз, ваксинаторите настояваха, че продуктът им е чист, докато се оказа, че не е така. Тогава те твърдяха, че положителните тестове за HCG са изолирани, случайни замърсявания в производствения процес.

LifeSiteNews получи доклад на ООН за среща през август 1992 г. в световната си централа в Женева на 10 учени от «Австралия, Европа, Индия и САЩ» и 10 «защитници на женското здраве» от цял свят, за да обсъдят използването на «ваксините, регулиращи фертилитета». В него «античовешката хорионна гонадотропинова ваксина» се описва като най-съвременната.

Досега един милион кенийски жени и момичета са ваксинирани и предстои да бъдат ваксинирани още 1,3 милиона. Според правителството ваксинацията е насочена към жени, за да се защитят децата в утробите им срещу тетанус. Правителството казва, че 550 деца умират от тетанус годишно.

За да спечели спора в «състезанието», проправителствената организация „Нация” издири много жени, които бяха ваксинирани и сега бяха бременни, дори и една, която беше съпруга на бивш католически свещеник, който напусна Църквата, за да се ожени. Документът пренебрегва доверието на Кения в католическата медицинска система, като същевременно поставя епископите в съмнителен исторически контекст на ирационални реакции, «до голяма степен базирани на религиозни убеждения», последното убийство на ваксинационни екипи в Нигерия и дори на конспиративните теории на ЦРУ.

Защо ООН би искала да потисне ръста на населението в развиващите се страни? «Расизмът» е първото обяснение на Брайън Клоуз. „Развитите страни също така искат да се сдобият с природните им ресурси. И напоследък там е тази цялата работа с  фалшивото глобално затопляне.“

Д-р Нгаре заяви, че надеждата на Католическата църква е правителството да реши въпроса спокойно, като тества ваксината. «Но правителството е избрало да води война», принуждавайки кенийските епископи и католическите лекари да  говорят публично.

Офисът на СЗО в Кения и няколко медийни контакти на СЗО във Вашингтон, не успяха да отговорят на запитванията на LifeSiteNews в рамките на 24-часа.

Източник: https://www.lifesitenews.com/news/a-mass-sterilization-exercise-kenyan-doctors-find-anti-fertility-agent-in-u?fbclid=IwAR3pFjsgL9S4PeMmgut8gcwlvNMC4kYOVdk67KNeNNJyv0Mtzr-N_frsv60

Още по темата: https://www.lifesitenews.com/news/kenyan-gvmt-launches-probe-into-claim-un-is-using-vaccines-for-mass-sterili

Информация за въпросната ваксина:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC44640/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4119744/

Превод за „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Още новини на: https://daspasimdecatanabulgaria.org/%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3/

Youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow…

Проект на „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Share this Post

Leave a Comment