/ януари 8, 2020/ Видео, За родители, Институции, Новини, Отнемане на деца, Положение в другите държави, Статии/ 0 comments

Бебето Елчин бе отнето на четири дни

22 ноември 2019 г.

Превод / Цитат на статия: Türkiye Gazetesi Avrupa:

„Selahattin Özdemir

В Heilbronn четиридневното бебе „Елчин“ на  семейство Билгич все още беше в родилното и бе предадено на немско приемно семейство без съдебно решение. Турските родители, които са обичани в района и за които се знае, че се грижат за децата си добре, са натъжени от раздялата с тяхното бебе.

По средата на развихрилия се скандал пред кабинета им – директорите на неправителствените организации се намесиха в Хайлброн, формираха широко обществено мнение, решиха да проследят събитието докрай и обещаха да реинтегрират отново детето в биологичното му семейство. Президентът на партия BIG за област Баден-Вюртемберг Йълмаз Коак, генералният секретар на BIG-BaWü Мурат Дювен, председателят на организацията BIG Heilbronn Mevlüde Tagun и председателят на организацията BIG BaWü Арзу Дайнс посетиха семейството с цел морална подкрепа.

Йълмаз Косак: „За съжаление напоследък наблюдаваме увеличение на подобни случаи. Такива развития не са добри и нашите граждани отглеждат децата си в постоянен страх. Те искат да отнемат деца при първа възможност. Ето защо ние сме тук, за да подкрепим семейството. Ще направим каквото е необходимо, ще отидем навсякъде, където трябва, ще  използваме всяка възможност и ще се стремим да върнем детето „, каза той. Бащата на Айше Билгич Омер Билгич каза: „Това посещение определено е морална подкрепа. Това е нов етап в съдебната зала. Искам да благодаря на медиите и Denro, че ни подкрепиха.“

Оригинален източник:

Ангел пазител Нели

 „Въртя се наляво и надясно в леглото си и не мога да заспя…

4-дневно бебе, изтръгнато от майка му … Къде е бебето сега? Ако се грижите за него (разбира се за пари), трябва да давате мляко на всеки 2 часа, бебето не получава кърма. Каква болница е това?  „Майката дори ден не се грижи за бебето.“ Как да го прави? Майката беше в леглото след СЕКЦИО! Не трябва ли болницата да се грижи за бебето? Дали тази болница е изключение или болницата е в изключително лошо състояние, или самото бебе не ви харесва и не искате да се грижите за него? Може би сестрите не са го харесали или са го планували? Планирано отвличане на деца, параграф 1666 г. всичко законно, болницата работи ръка за ръка с младежката социална служба  и, когато, след като детето не се появи, защото продължително му „мереха температурата“, дядото отиде в полицията, за да съобщи какъв кошмар е преживял в болницата, полицията отказа да приеме жалбата за отвличане. Значи и те са в играта?

В т.нар. … семеен бизнес …?

Толкова ми е студено, че замръзвам, въпреки електрическата възглавница –  не мога да се стопля и замръзвам … Гладно ли е бебето? Сменени ли са памперсите? Гушкано ли е…? Усеща ли, че майка му я няма? Защото когато буквално отвлекли детето ú, тя станала агресивна и след това искали да я пратят в психиатрията. Няма ли да бъдете агресивни, ако някой ви вземе бебето 4 дни след раждането, уж да му премери температурата? Вярвам, че една добра майка би била готова да убие заради това. Сега не само е ледено студено, но мисля, че ще повърна … И аз бях с цезарово сечение, не оставях бебето си. Те искаха да направят прегледи, това и онова. Добре, направете, но не и без мен … сега си спомням престоя ми в болницата преди 19 години …

Но тази болница предаде една оперирана майка …. Или те се обадиха на социалната служба, или службата се обади в болницата и след това в полицията? В кой ред точно протече това мафиотско събитие? Майката лежи там с отрязан корем, като изкормена риба и бебето ú го няма …

С децата се прави бизнес. Малкото бебе донесе 5000 евро чиста печалба този месец.

 Платени от данъкоплатеца.“

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10221573974639415&id=1254204773

# Демонстрация на 28 декември 2019 г. # Landratsamt, Lerchenstrasse в #Heilbronn #HeilbronnerVoice

Heilbronn глас HOHENLOHER TAGBLATT Онлайн echo24.de

# RolfMönch # Humanity #Justice # MuratGünes

Момиченце се отнема от службата за младежки грижи без причина 4 дни след раждането в болница SLKKliniken Heilbronn (според семейството)

Аз лично не принадлежа към никоя партия, организации, църква, сдружения или подобни и спонсорирам (плащам) работата си, изследвания, демонстрации, бдения и т.н. в свободните ми дни с моите самостоятелно спечелени пари, и няма значение каква националност е детето .

бебе # ELÇİN

Адвокатите, съдилищата, омбудсманът в Германия работят в името и за немските социални служби.
„Югендамт“-а е автономна служба и контролен орган – НАД НЕЯ НЯМА!! Статистика на отнеманията (на разбитите семейства),  статистиката визира само акта на отнемане. Броят деца е много по-висок, защото е различен – от 1 до 4 или повече. Както им хрумне и решат – без съдебна заповед!

А реинтеграцията или т.нар. връщания са между 14 и 30%, в рамките на 2 до 7 години.За тези години децата отдавна са травмирани посмъртно психически.

Това е пазар (трафик) на деца. Всяко отнето дете струва 178 Евро на ден, 5400 Евро на месец и доста хиляди на година. 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2520116594767475&id=301317879980702

Превод за „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Още новини на: https://daspasimdecatanabulgaria.org/%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3/

Youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow…

Проект на „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Share this Post

Leave a Comment