/ март 19, 2020/ Институции, Новини, Отнемане на деца, Статии/ 0 comments

dpa, 17.03.20 

Бел. ред.: Млада двойка босненски емигранти бяга и се укрива, за да спаси  бебето си от социалните служби. Набедената за некомпетентна, 21-годишна майка, дори е обявена за национално издирване от полицията.

Полицията се обръща към населението: благосъстоянието на шестмесечната Мая може да бъде застрашено. Смята се за изчезнала с майка си.

 Дортмунд / Камен – 21-годишната Мелина Б. бе обявена за изчезнала на 29 февруари от служители на закрила на детето в Дортмунд. Отговорната социална служба смята, че младата майка не е в състояние да се грижи добре за шестмесечната си дъщеря Мая без помощ и вижда „остра заплаха за благополучието на детето“, казват от полицията.

Споменава се, че предишните разследвания не са довели до намирането на майката и детето. В момента разследващите допускат, че 21-годишната се укрива заедно с 26-годишния баща Майкон Ракич и дъщеря им. Не е изключено родителите да отведат бебето в Босна.

В случай на изчезване като този в Дортмунд се започва публично търсене.

Сега: полицията започва национално издирване със снимка на Мелина и Мая

Дортмундската полиция (NRW) започва публично издирване на Мелина и Мая. © dpa

Полицията в Дортмунд моли всеки, който има информация за местонахождението на родителите с бебето им или друга информация за случая, да информира полицията в Дортмунд на номера на полицейското управление 0231 – 132 7441 или друго полицейско управление.

Източник: https://www.wa.de/nordrhein-westfalen/dortmundnrw-mutter-flieht-kind-gefaehrdet-kindeswohl-jugendamt-polizei-bitten-hilfe-13602969.html?fbclid=IwAR27yPY4N3niHBGWDh8-5dP3sPUfrieibjk_LEXeanjZtM-Jl1gl23lg7-I

Превод за „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Още новини на: https://daspasimdecatanabulgaria.org/%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3/

Youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow…

Проект на „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Share this Post

Leave a Comment