/ ноември 7, 2019/ За родители, Институции, Новини, Статии/ 0 comments

от Рейчъл Блевинс

Нормализирането на педофилията се превръща в мейнстрийм, детските насилници се преименуват на  „лица, изпитващи влечение към малолетни“

Кампания за нормализиране на педофилията твърди, че хората, които фантазират за изнасилването на деца, трябва да се приемат като хора със собствена сексуална ориентация.

     В обезпокоителен опит за нормализиране на педофилията като основна „сексуална ориентация“, педофилите се преименуват като „лица, изпитващи влечение към малолетни“ с надеждата, че ще бъдат приети като част от ЛГБТ общността.

     Създаден е уебсайт, наречен „Проектът за превенция“, който носи лого „Всеки заслужава подкрепа“ и се опитва да прокара две отвратителни идеи – че има различни класове „педофили“ в зависимост от възрастта на децата, които трябва да бъдат приети от обществото , както и че „педофилите, които не нараняват“, трябва да бъдат похвалени за факта, че все още не са изнасилили дете.

     Проектът за превенция дефинира „педофил“ като възрастен, който изпитва влечение към деца в предпубертетна възраст, и твърди, че има различни класове „педофили“, въз основа на възрастта на детето, които включват инфантофили (педофили, които изпитват влечение само към кърмачета), хебефили (педофили, които изпитват влечение към навлизащи в пубертета деца), и ефебофили (педофили с влечение към деца, преминали през пубертета).

     След това уебсайтът продължава да твърди, че в случая на измисления персонаж „Джон“ сексуалното му привличане към деца на възраст 6-12 години е оправдано, тъй като  все още не е навредил на дете и не се е поддал на болните си желания и всеки който вярва, че Джон е грешен , просто е повлиян от „религиозни вярвания“.

„Първо, нека да бъдем ясни.“

     Джон „всъщност не е детски насилник, нито е сексуален престъпник. Терминът“ сексуален престъпник „е правна конструкция, която човек получава в резултат на това, че е признат за виновен и осъден в наказателната система за сексуално малтретиране на някой. Но „Джон» изпитва влечение към деца и търси помощ, за да гарантира, че е в безопасност в обществото.

     „Той също така се ангажира да предотврати сексуалното насилие над деца, като се изказва срещу него и показва подкрепата си за глобални програми за превенция на сексуалното насилие над деца в социалните си медии. Защо“ Джон „не заслужава подкрепа чрез терапия? В крайна сметка изолацията и депресията са известни с това, че увеличава риска да направи нещо, за което може да съжалява. „

     Започвайки в разговор за NOMAP или „Лица, изпитващи влечение към деца, но нераняващи ги“, проектът за превенция твърди, че хората трябва да се чувстват сигурни, споделяйки сексуалното си влечение към деца, без да се притесняват от съответната реакция на хората от обществото, защото „изследванията също показват, че някой може да изпитва влечение към дете, без да го насилва сексуално. „

     Въпреки че уебсайтът не цитира това „проучване“, което твърди, че цитира,  предоставя линк към блога на човек, който пише под псевдонима „Ender Wiggins“, който твърди, че е „не насилващ, анти контактен педофил . „

     Той твърди, че към педофилите трябва да се отнасят по същия начин като към членовете на ЛГБТ общността и педофилията трябва да бъде приета като сексуална ориентация.

     „Повечето хора в днешно време са много съпричастни към борбата на младите хомосексуални тийнейджъри и за щастие в много среди получават одобрението и подкрепата, от които се нуждаят, и имат много модели за подражание, които са  минали през това в по-суровото минало. Жестоко е за младите момчета и момичета, които откриват – обикновено в ужас – че са сексуално привлечени от по-малките деца “, пише Уиггинс.

     Той твърди, че много педофили осъзнават сексуалните си желания, когато са деца и че „процесът на осъзнаване е почти същият като при всяка друга сексуална ориентация – включително хетеросексуалността“.

     Единственото нещо, на което не е обърнато внимание нито от проекта за превенция, нито от този автор, който твърди, че е „неподправен“ педофил, е въпросът за съгласието.

     Когато едно момче преминава през пубертета и осъзнава, че е сексуално привлечено от момичета, все още е необходимо съгласие да започне какъвто и да е вид сексуален контакт. Същото важи и за момчетата, които са сексуално привлечени от момчета, или момичетата, които са сексуално привлечени от момичета.

     Въпреки това, когато възрастен изпитва  сексуално влечение към бебе или дете, той или тя признава влечение към индивид, който е неспособен да изрази съгласие. По тази причина понятието  се счита за неправилно в обществото. Ако детето е насилено или изнасилено, това води до дългосрочни физически, емоционални и психически проблеми, които ще продължат да засягат детето до края на живота му.

     В  The Independent, един терапевт отбеляза, че „много педофили не приемат, че има нещо лошо в секса с шестгодишно дете“, и че дори когато са чели изявления от жертвите, които описват подробно „Терора, неконтролируемата тревожност, годините на подмокряне в леглото, опитите за самоубийство, невъзможността да се доверят на възрастни и да имат някакви интимни отношения“, към педофилите, които са виновни за насилието, те не показвали емоции и продължавали да оправдават ужасяващите си действия.

     Идеята, че тези чудовищни личности, които съсипват живота на децата в името на временно удовлетворение и след това не намират нищо лошо в действията си, някога ще бъдат приети от обществото, може и да звучи абсурдно сега, но процесът на десенсибилизация започва с опит да се нормализират индивидите, които все още не са извършили гнусните действия – все пак те все още само фантазират за това и открито насърчават своите желания, твърдейки, че тяхното заболяване трябва да се приеме като форма на сексуална ориентация.

Това са само някои от заглавията, които ще намерите онлайн и на уебсайтовете на медиите:

Превод за „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Още новини на: https://daspasimdecatanabulgaria.org/%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3/

Youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow…

Проект на „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Share this Post

Leave a Comment