/ ноември 5, 2019/ Сдружение "РОД"/ 0 comments

В периода между двата тура на местните избори 2019г., УС/РОД протегна ръка на участниците във втория тур по въпроса за просемейните политики, без разлика на партийната им принадлежност. Изпратихме официални покани с желание за срещи до кандидатите за кметове на втори тур в градовете Варна, Русе, Смолян, Пазарджик и Асеновград. Отговори на нашите писма-покани получихме само от страна на:
ВАРНА – кандидата на ПП „Възраждане“ 
РУСЕ – кандидатите на ПП „ГЕРБ“ и ПП „БСП“
Готовност за подкрепа на просемейните политики на местно ниво са заявили кандидатът за кмет на ПП „Възраждане“ във Варна и кандидатите на БСП и ГЕРБ в Русе.
От екипа на кандидата за кмет г-н Иван Портних от ПП „ГЕРБ“ – Варна са заявили устно, че г-н Портних е твърде ангажиран с предизборната си кампания и няма да може да се срещне с представители на сдружение „РОД“. 
Вярно на своята кауза, Сдружение „РОД“ призовава своите симпатизанти и родителските организации да не гласуват за онези кандидати, които не продемонстрират подкрепа за просемейните политики. Това е залогът за бъдещето на нашите деца. Гласувайте активно на втория тур на местните избори! Днес пасивността е трагична присъда за българското общество!
УС

Share this Post

Leave a Comment